Nyt on vaihteeksi sellainen kausi, että tuntuu ettei valmista tule. Leikkipuistossa alkaa olla niin kylmä, ettei meinaa neulomisesta tulla mitään kun sormet on ihan kankeat ja sisällä on koko ajan jotain muuta. Nytkin pitäisi olla siivoamassa, jos tarkkoja ollaan Mutta näytetääs mitä on työn alla.

Ensin virkatut sukat. Ensimmäiset laatuaan. Ne päätyy varmaankin joululahjaksi jonnekin. Meinasin niitä ensin itselle, mutta jos ihan rehellisiä ollaan, olen tosi huono käyttämään villasukkia ja tein jo yhdet kirjoneulesukat, joista en raaski luopua, lisäksi on siskolta lahjaksi saadut sukat. Niistä piisaa jo moneksi vuodeksi... Näistä puuttuu vielä varsi, se tulee jälkikäteen. Lanka on eri väristä kuin mitä odotin. Luulin että hallitseva väri olisi tuo vaaleahko vihreä, mutta tämähän on tummaa lankaa melkein koko kerä! Siinä yksi syy, miksi nämä menee jollekulle muulle. Lanka on siis Hot Socks Spectra

Toinen keskeneräinen työ tällä hetkellä on Haruni. Tähän mennessä on mennyt ihan hyvin, mutta vähän jänskättää B-kaavioon siirtyminen. Se näyttää pelottavan monimutkaiselta eikä suomenkielisten ohjeiden puuttuminen auta asiaa yhtään. Mutta eiköhän siitä selvitä. Lanka on noudettu lahden takaa.

Jos sitä ottais itseään niskasta kiinni ja alkais hommiin.