Jouluprojekti meinaan. Kaksi nopeatekoista lahjaa tekemättä ja yksi ostamatta. Viimeiset kortit on kokoamatta. Viime päivät on mennyt pientä ja hidasta näprätessä. Valmiiksi on tullut kirjoneulesukat ja kukat loppuihin kortteihin.

Sukat on miehen kokoa, en tiedä, onko tuo malli nyt kovin miehekäs, mutta se oli ei-naisellisin mielenkiintoinen, mitä löysin. Miehille näytti olevan lähinnä perussukkaa, ja niitä ei nyt huvita tehdä. Sukissa on vihreänä lankana Hot Socks Spectra, valkoisena (tai oikeastaan ihan vaaleanharmaana) Mayflowerin sukkalanka ja ruskeana Sisu.

Kas, toinen joulutähti taitaa olla kuvassa vähän vinksallaan...

Joululahjaprojektin tiimoilta teen vielä yhden baskerin teddystä (jos sitä vielä saa... en ole ihan kartalla) ja yhdet miesten sormikkaat. Sen jälkeen alkaa itselle neulominen. Ekana listalla sukat, joissa on isovarpaalle ihan oma yksiö ja kunhan löydän passelit langat, aloitan sylvin. Sitä odotan kuin kuuta nousevaa, vaikka käyttöä sille on vasta keväällä.

Lauantaina on suuri päivä, lähden isonsiskoni kanssa Tallinnaan lankakierrokselle! Ensimmäistä kertaa. Jännittää vähän, kun ensimmäistä kertaa taidan olla se, joka tuntee kaupunkia enemmän, ja mun suuntavaistolla päädytään ennemmin vaikka Narvaan kuin takaisin Helsinkiin. Onneksi on kartta mukana. Pääsenpä kokeilemaan, että uskallanko loppujen lopuksi sanoa sanaakaan viroksi