Angelique heitti haasteen, vastaanpa siihen.

1.Mitä vastasit kysymykseen pienenä, mikä sinusta tulee isona?
-Ihan nappulana piti tulla milloin opettaja, milloin eläinlääkäri, milloin julkkis. Yläasteella ammatinvalintatesti ehdotti ahtaajaa, lennonjohtajaa tai arkistonhoitajaa, itse ilmoitin silloin kovaan ääneen että musta tulee kotiäiti! Opiskelin kokiksi että osaan sitten laittaa niille viidelle tenavalle ruokaa.
 
2.Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareita?
-Disneyn piirretyt oli parhaita ja sarjakuvista lemppari oli Aku Ankka. Tosi omaperäistä...
 
3.Lempileikkejäsi?
-Ei muistikuvaa, mutta tarina kertoo että leikin itsekseni mielikuvitusleikkejä.
 
4.Parhaat synttärit ja miksi?
-Olen ollut niin huono-onninen syntymäajan suhteen, että kaikki kaverit oli aina kesälomareissuilla synttäreiden aikaan. Bileet oli siis aika vaisuja. Parhaat muistot onkin siis viimeisen viiden vuoden ajalta kun olen käynyt vain miehen kanssa syömässä hyvin.
 
5.Mistä urheilusta pidit/harrastit?
-Inhosin urheilua. Harrastin joskus taitoluistelua mutta olin niin kömpelö ja pullea ettei siitä mitään tullut. Nykyään tykkään kävellä.
 
6.Ensimmäinen musiikki-idolisi?
-Taisi olla Backstreet Boys...
 
7.Paras joululahjasi/muu lahja jonka olet saanut?
-Vaikea sanoa... kaikenlaiset itse tehdyt lahjat on ihania mutta toisaalta mieheltä saatu vuolukivipatakin oli kiva...
 
8.Mitä olisit halunnut tehdä, jota et ole vielä tehnyt?
-Opiskella ravitsemusterapeutiksi ja synnyttää täysin luomusti.
 
Heitän haasteen eteenpäin Kanimammalle ja Cinerelle.
 
 
Tultiin aamulla Ruotsin risteilyltä. Matkustettiin commondore-luokassa ja ai kun teki kutaa kun muut passasi minkä ehti Satuttiin kulkemaan yhden ravintolan ohi, kun siellä juhlittiin Muumipeikon synttäreitä, tuosta meidän pikkumiehestä kuoriutui parkettien partaveitsi. Tanssi riemuissaan muumihumpan tahdissa ja haki tyttöjä tanssiin... Pettymys oli valtava kun takaisintulomatkalla missattiin juhlat.
 
Sylvissä on nyt aloitettu takakappale. Tuli sitä tehdessä mieleen, että voipi tulla vähän lyhykäinen takki, kun sitä takakappaletta ei tehdä senttien mukaan vaan kaaviosta. Ohuella langalla siitä jää väkisinkin pituutta pois. Nähtäväksi jää, miten paljon.
 
Työn alla on myös kaarrokeneule Rose Mohairista. Sylviä kun ei pysty tekemään lastenhoidon ohella. Se vaatii liikaa keskittymistä.