Täällä on vähän sumuiset tunnelmat, illalla poika kopsaisi päänsä pöydän kulmaan ja loppuilta vietettiin päivystyksessä haavaa paikkaamassa. Päästiin sieltä kotiin vasta kymmenen jälkeen. Poika nukahti saman tien mutta heräsi huutamaan kun mentiin itse nukkumaan. Uudestaan tuo nukahti neljän jälkeen. zzzzzz.....

Aloitin illalla sylvin. Valmista on kokonaista neljä riviä, mutta aloitettu on joka tapauksessa. Samanaikaisesti puikoilla on viimeinen joululahja, se pitäis saada muutaman tunnin sisällä valmiiksi, että pääsisi saajansa hyllylle odottamaan joulua.

Eilen poika sai ensimmäisen joulupussinsa. Ilme oli verraton kun kurkkasi pussiin sisään ja ah, koko pussillinen herkkuja! Tunnin ajan meillä oli hiljaista!

Se siitä päätöksestä, ettei vauvanvaatteita tule ennen kuin omat työt on saatu valmiiksi... Ei kannata tuollaisia päätöksiä mennä tekemään.

Elämäni ensimmäinen kaarrokeneule kokoa 0-3kk ja lankana Lidlin fabelia vastaava lanka. Ohje oli dropsilta ja ohjeessa lankana fabel. Reunat ja kaarroke on ainaoikeinneuletta, muuten on sileää.

NYT on aika keskittyä omiin töihin. Neulomossa lueskelin, kuinka joku oli tehnyt alpakasta villatakin, ja sellainen päätyi saman tien omien unelmien listalle. Malli on vielä hakusessa.