Vauvauutiset on aina niin ihania! Niistä tulee melkein vauvakuume. Ja kun siihen vauvakuumeeseen ei pysty reagoimaan vauvanteolla, niin pitää reagoida sitten vauvanvaatteiden teolla. Eilen vauvaan liittyvä uutinen sai aikaan VALTAVAN innostuksen vauvanmyssyn tekoon. Jemmassa oli sopivasti Flavia Baby Merinoa. Ohjeeksi ei siihen hätään ollut muuta kuin Novitan lehdestä löytynyt perusohje. Tämmöinen tuli.

Yritin löytää sopivaa hattutelinettä, mutta ei löytynyt muuta kuin vanha Nalle Puhini, jonka päässä myssy ei oikein pääse oikeuksiinsa.

Opin samalla uuden tekniikan, nyörin teon neulomalla. Ohjeeseen olen törmännyt kyllä ennenkin, mutta nyt vasta tuli kokeiltua. Jäljestä näkyy, että on ensikertalainen asialla.

Vauvanvaateinspiraatio ei tuolla laantunut, mutta nyt on laitettava kapuloita rattaisiin. Ensin pitää tehdä vielä pari lahjaa, ja sitten alkaa itsekäs kausi, ihan jo senkin takia, että jemmassa on lankoja erinnäisiin itselle tarkoitettuihin neuleisiin eikä tilaa yksinkertaisesti ole uusille langoille ennen kuin supistelen vanhoja varastoja.