Niinpä niin. Ajattelin uhrata yhden kerän armaista jämälangoistani, kun sattui löytymään ihan kokonainen kerä Flavia Baby Merinoa. Uusimmassa Novitan lehdessä oli kauniiden kämmekkäiden ohje ja niihin piti riittää 50g tico ticoa, ajattelin että varmasti riittää myös tuo merinokerä. Riittihän se muuten, mutta peukalot jäi uupumaan. Kipitin lankakauppaan mutta ko. väri oli poistunut valikoimasta. Blaah Peukuissa sama lanka, eri väri.

Ohje tosiaan Novitan lehdestä, mutta tarina kertoo että ohje on sama kuin Ullaneuleesta löytyvä Rinsessa-kämmekkäiden ohje. Miten lie Novitalle päätynyt.

Saatiin joululahjaksi lahjakortti kirjakauppaan, vaikea varmaan arvata, millä osastolla tuhlasin oman osani. Tämmöinen muutti meille

Knitters magazinen sukkakilpailun satoa, aivan ihania malleja ja alussa on kuvalliset ohjeet eri tekniikoihin. Jos nyt vaikka viitsisi opetella magic loop -tekniikankin. Sormet syyhyää päästä tekemään iiiiiison läjän sukkia, pitäis vaan ensin saada roikkuvat projektit pois alta että ehtisi kunnolla keskittyä.

No poo: Hiukset on sähköiset ja töhnäiset. Hilse näyttää jääneen historiaan. Kuivat latvat on ikuinen riesa naturellissa tilassa olevissa hiuksissa. Kävin ostamassa neitsytkookosöljyä. Hiukset pehmeni ihanasti mutta on kieltämättä aika öljyisen näköiset. Elän toivossa että pehmeys jäisi ja öljyisyys häviäisi. Kookosöljyn on tarkoitus näytellä myös deodorantin osaa, yritän vieroittautua myös antiperspiranteista (älkää tutut pelästykö, pistän kyllä antiperspiranttia kainaloon jos tulen kylään).