Joulu lähestyy vääjäämättä, nyt on toinen joululahja valmiina Ehkä tätä tahtia pitää vähän lisätä jokusen kuukauden kuluttua tai kovin moni ei jouluna lahjaa saa.

Tällä kertaa vuorossa valkoinen taikabolero, tehtynä ihan ohjeen mukaan Novitan Rose Mohairista, puikot oli pienemmät kuin ohjeessa. Koko on XS, joten kuvaaminen tuotti pieniä ongelmia. Taikabolero on vaikea kuvata ilman sopivan kokoista mannekiinia.

Vielä lähempi kuva pitsistä

Tuo valmistui yllättävän nopeasti. Viikon verran tein sitä n. tunnin illassa, silmät ristissä. Tänään tein viimeisen hihan ja kursin kasaan.

Ihan kiva siitä tuli, ajattelin tehdä itselleni samanlaisen, eri värisenä. Varastossa kun on tota Rosea vielä kolmattakymmentä kerää...

Kyllä kismitti taas tuo kunnon Novita-laatu, ekassa kerässä oli mustaksi värjääntyneitä pätkiä (yhden tooosi haalean huomasin vasta niin myöhään, että jäi keskelle resoria, ei sitä juuri huomaa) ja toisessa kerässä oli kaikenlaisia myttyjä ja solmuja. Kiva tuollaisessa harvassa neuloksessa päätellä loputon määrä langanpätkiä.

Muttajoo, en mä sitä Novitaa enää osta, lehden tilauskin on lopetettu. Seuraava lehti pitäisi vielä tulla.