Juupajuu, siitä on jo kuukausia kun aloitin tekemään fritidsgarnin jämistä huovutettua ovikoristetta. Juhannuksena meillä oli huovuttava vieras ja sieltä jostain se inspiraatio taas nousi ja sain tämän tehtyä loppuun.

Tämä työ on taas hyvä näyte siitä, että kaipaisin jonkinlaista sommittelukoulutusta... Koristelut on neulahuovutettu.

Koko viime talven yritin saada aikaiseksi huovutettuja lapasia siinä onnistumatta. Tarkoituksena oli neuloa ja huovuttaa sitten koneessa. Ongelma oli kuitenkin se, kun koneessa villa huopuu miten milloinkin enkä halunnut ottaa sitä riskiä, että tulee aivan väärän kokoiset lapaset. Noh, kun tämä huovutuskärpänen nyt vähän puraisi, niin innostuin ajatuksesta huovuttaa lapaset ihan irtovillasta. Sain jo lupauksen henkilökohtaisesta lapastenteko-oppitunnista. Eilen illalla harjoittelin pitkästä aikaa märkähuovutusta ja tein pussukan.

Tarkoitus oli kokeilla tehdä ne lapasetkin kotona, mutta tämän kokeilun jälkeen jätän niiden teon suosiolla siihen, että saan ammattiopastusta. Pussukka on joka kohdasta vähän eri paksuinen ja ihan kova koppura Eikä tuo liukuvärjäyskokeilukaan ihan onnistunut. Mutta onpa ainakin itse huovutettu pussukka

Meille muutti tämmöinen

Katsotaan, kauanko pysyy hengissä. Oli niin kivan näköinen kypsine chileineen että pakko oli ostaa vaikken kasveja osaakaan hoitaa.