Käsityörintamalla on ollut vähän hiljaista kun mies tilasi puhelimeensa koukuttavan pelin ja mä olen helposti koukkuun jäävä pelaaja... On tässä välissä kyllä valmistunut yksi Haruni, mutta kuvien kävi surullisesti. Jo toisen kerran kävi niin, että tein työn valmiiksi kovalla kiireellä, otin kuvat ja annoin tuotoksen pois ja katsoin kuvia vasta myöhemmin ja ne olivatkin tallentuneet tyhjinä tiedostoina. Molemmilla kerroilla työn saaja on ollut sama ja ikinä muulloin ei kuville ole käynyt niin. Meidän kamera jotenkin aavistaa, milloin annan työn hänelle ennen blogin päivitystä... Nyt odottelen että saan kuvan sähköpostilla ja siirrän sen sitten tänne.

Ajattelin tänä kesänä opetella käyttämään varvastossuja, mutta varpaanvälini on niin hienostunut, ettei siedä hinkkausta, joten sukat on oltava niidenkin kanssa jalassa. Yhdet isovarvassukat tein jo talvella, mutta ne ovat onnettoman huonosta langasta. Nyt tein uudet.

Ohje on jälleen kirjasta Think outside the sox ja mallin nimi on No Tabi Slippers. Näiden piti muka olla S-kokoa, mutta ovatkin tähän 39-40 kavioon aivan järkyttävän isot! Eivät pysyneet jalassa millään, joten pujotin tuohon virkattuun reunukseen langan ja kiristin. Lopputulos on pussittavat lurpat... En ole tyytyväinen. Kuvassa on lisäksi nuo kukat ihan rutussa. Lankana Mayflowerin sukkalanka.