Viikko anoppilassa tekee ihmeitä ufokasalle. Kun on täyshoito ja lapsenvahteja kaupan päälle, jää käsitöille mukavasti aikaa. Mennessä naureskelin kun viikon reissulle lähti mukaan kaksi isoa muovikassillista käsityötarvikkeita.

Pukinkonttiin tilattiin valkoinen mohairneule syksyn 2009 Novita-lehdestä.

Minä laiskimus en viitsinyt vaihtaa paremmin neuleen alle sopivaa paitaa päälle kuvausta varten. Vielä kuva takaapäin.

Viime vuonna petyin karvaasti kun investoin hienoihin lankoihin ja neuloin itselleni sormikkaat. Parin käyttökerran jälkeen kämmenet alkoivat uhkaavasti kulua ja vaikka sormikaskelejä ei pitkään kestänytkään, sormikkaista ei ole enää mihinkään. Luin silloin jostain keskustelusta, että pari vuotta vanhat Jitterbugista neulotut sormikkaat eivät olleet menneet miksikään. Siitä asti ko. lanka on himottanut jokaisella lankakauppakäynnillä. Synttäreiden kunniaksi ostin yhden vyyhdin ja tein sormikkaat.

Nyt toivotaan että tämä lanka kestää.

Edelliseltä reissulta jäi keskeneräiseksi virkattu laukku vaaleanpunaisesta Samos Lollipopista. Laukku valmistui tällä viikolla. Lankaa jäi vähän ja koska halusin siitä eroon, tein samanlaisen laukun minikoossa. Lankaa jäi vieläkin yli, joten tein toisenkin minilaukun. Tällä kertaa lanka loppui kesken, siksi toisen minilaukun röyhelö on eri langasta. Valkoinen lanka on Spektri.

Nämäkin odottavat pääsyä pukinkonttiin. Röyhelön yläpuolella olevaan reikäkerrokseen pitäisi vielä pujotella silkkinauha ja solmia se rusetille, mutta koska sopivaa väriä ei tälläkään kertaa löytynyt kaapista, viimeistely saa odottaa.

Joku saattaa vielä muistaa kun kerroin, että pääsen henkilökohtaiselle huovutusoppitunnille. Se oppitunti oli tällä reissulla ja tuloksena lapaset ensi talveksi.

Sormien päähän jäi liian ohuet kohdat, muuten olen suorastaan tyytyväinen lopputulokseen. Muotti tuli mukaani kotiin, jotenka ainakin toiset lapaset on vielä luvassa joku kaunis päivä. Ehkä kolmannetkin, riippuu siitä, miten villa riittää. Kiitokset opettajalle

Kun nämä työt oli saatu valmiiksi, aloitin vaihteeksi pitsihuivin. Se ei kuitenkaan ole vielä valmis. Neulomaan---->