Nyt on sitten aloitettu itselle neulomiskausi. Homma lähti käyntiin Sylvillä, joskaan ei ihan mutkattomasti. Ehdin viettää parisen tuntia neulomalla, kunnes aloin ihmetellä kovin löysää jälkeä. Syynäsin lankavyötteen vähän tarkemmin ja huomasin, että en ollutkaan katsonut puikkosuositusta siitä mm-kohdasta vaan siitä US-kohdasta... Elin siinä uskossa, että puikkojen olisi pitänyt olla 7-8, joten puikoilla 6 olisi pitänyt tulla suorastaan tiukkaa jälkeä. Oikea suositus olikin 4,5-5... Ei muuta kuin purkamaan ja mallitilkkuja tekemään. Isosiskon matemaatikonkykyjä hyväksi käyttäen tulin siihen lopputulokseen, että pitäisi tulla M-kokoinen takki kun neulon XL-ohjeella puikoilla 5. Tuon jälkeen olen päässyt näin pitkälle.

Ah, oma rakas lempparivärini!

Mukana kulkevana reissutyönä teen vaippoihin bambuimuja. Tein niitä pukinkonttiin yhteensä kuudesta kerästä lankaa, mutta unohdin ottaa kuvan. Otan sitten noista omista.

Eilen illalla se iski taas, inspiraatio! Selailin lehtiä ja olisin siltä istumalta halunnut aloittaa kymmenkunta uutta neuletta. Aijaijai kun sormet syyhyää! Jemmassa olevista Rose Mohaireista tulisi pari paitaa ja sitten iso kasa paitoja ja jakkuja, joihin pitäisi käydä ostamassa lankaa. Ehkä otan yhden yksinkertaisen mohairneuleen risteilylle mukaan, tuo sylvi kun on vähän raskas raahata mukana.

Oho, kello onkin jo paljon, poikaa herättelemään ettei ihan mene rytmi sekaisin.