... pitää tehdä välityö. Yksi syy mun hiljaiselooni on ollut se, että päätin tehdä villatakkini valmiiksi kerralla enkä pätkissä, mutta se rupesi niin armottomasti kyllästyttämään, ettei työ edennyt millään. Lopulta päätin, ettei tästä mitään tule ja aloitin sukat. Malli on kirjasta suloisimmat sukat, mallin nimi on Lindsay ja lankana on Mayflowerin sukkalanka. En viitsinyt valita mitään kovin työlästä mallia, halusin vain tunteen, että saan pitkästä aikaa jotain aikaiseksi!

Kantapään tein epähuomiossa hiukan väärin, sen olisi pitänyt olla ainaoikeinneuletta, mutta eipä tullut moinen mieleenikään ja itsevarmana sukantekijänä luin ohjetta sillä mentaliteetilla että kyllähän nyt minä tiedän miten kantapää tehdään, ei siitä ohjeesta tarvitse katsoa kuin silmukkamäärät. Joten sileä tiimalasikantapää tuli. Ei ole paha sekään.

Näiden sukkien valmistuttua aloitin toiset, eli villatakin valmistuminen lykkääntyy jälleen. En saanut vielä kaivettua esille motivaatiota sen jatkamiseen. Ei se kuitenkaan täksi talveksi enää ehdi valmistua.