... olen ollut näin tyytyväinen lopputulokseen

Tämä on just sellainen nätti muttei hempeä pikkutytön vaate, josta pidän. Ohje on dropsilta, lankana fabel ja puuttuvat värit paikkasin mayflowerin sukkalangalla. Mekossa on paljon ainaoikeaa ja sileää, joten oli vähän tylsä tehdä, mutta lopputulos on mielestäni vaivan arvoinen. Jos olisi itsellä pieni tyttö, en raaskisi antaa tätä pois, mutta kun tyttöä ei ole, niin tämä menee lahjaksi. Ei muuta kuin laatikkoon joulua odottamaan.

Sain tänään keitettyä viimeisen viime kesän karviaiset hilloksi. Tuolla ne jäähtyy keittiössä. Harmi kun tuli letut paistettua jo eilen, ei viitsi kahtena päivänä peräkkäin...

Muoks. Jos joku harkitsee samaisen mekon tekemistä, niin ainakin tässä tekemässäni isoimmassa koossa on aliarvioitu fabelin menekki ja yliarvioitu tuon tummanpunaisen menekki. Fabelia ohjeessa 150g, se riitti juuri tuohon aluksi neulottavaan hameosaan, mutta kirjoneuleisiin, pääntiehen ja helmaan meni vielä lisää vajaa puoli kerää, tummanpunaista ohjeessa 100g ja mulla meni alle 50g, tosin käytin eri lankaa kuin ohjeessa.